Menu
· Home
Zoeken in weblog

Op zoek naar een cartoonist?
Te koop: CDA-principes
Een krap jaar geleden werd de nieuwe zorgverzekering door de Kamer gejast. Discussiepuntje was nog de no-claimregeling. Geen bezoek aan de dokter, dan krijg je geld terug. Dat was een principekwestie voor de het CDA en de VVD. Bedoeld om je minder snel naar de dokter te laten rennen als je hoofdpijn hebt. Bedoeld als bonus voor mensen die gezond leven. Dat zijn nog eens principes. Het geld, dat die no-claimregeling zou opleveren, zo'n twee miljard speelde geen enkele rol. Nu het FNV heeft berekend dat het geen 2 miljard oplevert, maar 'slechts' 150 miljoen. En ineens zet Maxime Verhagen, de excuus-limbo van het CDA, zijn principes overboord. Maxime vindt 150 miljoen wel erg weinig om door te gaan met de no-claim. Een gezond leven en zelfredzaamheid belonen is ineens een stuk minder waard als het gaat om kiezers. Voor ruim 1,8 miljard verkoopt Maxime zijn principes om er een paar zetels voor in te ruilen.
redactie | 17-09-2006 00:57 | Link | Comments (5)
I'm wanting to start a blog for my photography business. What free blog would be best?.
Replica Ferrari watches | 17-06-2013 05:57
LYDIAfoster
東京都心で4日連続猛暑日 継 続日数1位タイ記録
http://www.r4r4ijapan .com/M3i-Zero/
M3i Zero | 12-07-2013 11:05
Ordinarily, it happens to be instructed to locate good quality high-end instance products contrary to normally fabricated using, that can abrasion and / or destroy more easily as opposed to his or her's good quality labeled counterparts.
rolex watches uk | 29-08-2013 08:24
When we talk about a lady's wardrobe essentials, handbags definitely deserve a replica handbags special mention.
cheap replica handbags | 21-09-2016 09:12
We can money all kinds of checks. would like your money checked? we will serve you what you're trying like check cashing places close to Pine Tree State it's very easy to seek out America at your nearest places. Our workplace is opened 24/7.
check cashing Secaucus | 05-10-2017 10:32
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb