Menu
· Home
Zoeken in weblog

Op zoek naar een cartoonist?
Mark Rutte wil garantie behoud Sesamstraat
Mark Rutte: ik kick op Pino

Het woord verjonging is van alle tijden. Een jaar of 40 geleden werd daarmee bedoeld dat mensen onder de 60 ook een kans moesten krijgen. Tegenwoordig bedoelen ze met verjonging dat mensen onder 30 alles wat ouder is aan de kant moeten vegen en bestaat de mogelijkheid dat je op je 28-ste al senior-accounantmanager bent. Tja, de doelgroepen hé? Daar zitten de kiezers. Dit gaat voor de VVD niet ver genoeg. In het verkiezingsprogramma, op de laatste bladzijde onderaan, heeft Mark opgenomen dat Sesamstraat moet blijven. Het is overigens dezelfde Mark Rutte die het CDA verwijt dat er niets in hun verkiezingsprogramma staat. Opmerkelijk blijft het dat de VVD, de partij die iedereen het land uit wil hebben die geen stropdas draagt of lid is van een hockeyclub, voor de allochtone Sesamstraatbewoners graag een uitzondering maakt. Nu weet je gelijk naar welk televisieprogramma Mark het liefste kijkt.

redactie | 15-09-2006 15:32 | Link | Comments (7)
Nike shoes cheap prices on sale online
nike tn | 21-06-2013 04:47
Look at watch-insider to check out Girard-Perregaux¡¯s hottest different watches announced during Baselworld 2013. Alexander Linz became a look at the fresh swiss wrist watches in addition a exercises of your different watches, for example the Girard-Perregaux Consistent Escapement, found listed below
fake rolex | 21-06-2013 08:32
stropdas draagt of lid is van een hockeyclub, voor de allochtone
cartier replica | 25-06-2013 03:48
paintings connected with filmmaking along with Berlin's most [url=http://www.bestfakewatch.co.uk]repl ica omega[/url]
significant cultural occasions provide lively help
replica watches uk | 02-07-2013 04:31
replica omega is famous for its pioneering spirit, has been actively involved in the human history the most challenging adventure, the most fascinating, including 6 expedition space mission to the moon; in 1932 launched the first diving watch (since OMEGA has been committed to the creation of the industry leading dive timepiece to obtain accurate record above); many watch brands; as a world class sports official chronometer (including 24 Olympic Games) and the design of pure to solar powered circumnavigation of the globe aircraft etc..
omega | 04-09-2013 05:10
great stuff! come on!
replica omega | 04-09-2013 05:12
It's a great news! i'm watching about developing of your ideas for long time! I wish you good luck!!
hair extensions uk | 18-01-2015 16:42
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb